Hlavní obsah

Nová Škoda Fabia vyfocena ze všech stran

Nástupce současného modelu Škoda Fabia se už pilně testuje a v českých městech se v noci prohání už dost maskovaných vozů. Jako houby po dešti se tak množí i špionážní fotografie lidí, kteří v nočních hodinách dokázali velmi rychle vytáhnout svůj fotoaparát. Další takové snímky přinesl server Autoweb.cz.

Článek

Nová Škoda Fabia je již připravena na finální testování. Kolem Mladé Boleslavi se nyní v době, kdy je na silnicích co nejméně lidí, prohání několik testovacích vozů, které mají mírné maskování, a testují se v nich poslední vlastnosti vozu na skutečných silnicích.

Tento týden jsme již přinesli jednu fotografii, ale pouze zádě. [celá zpráva] Nyní přinášíme fotografie, které zachycují kompletně celý vůz. Je na něm vidět, že vzhled vozu silně kopíruje nedávno představený model Roomster. Jen nebude tak vysoký a záď dostane více vyboulený tvar zavazadelníku.

Už v dubnu přinesl motoristický časpis Svět motorů špionážní fotografie verze kombi. [celá zpráva]

Další informace a více fotografií v plném rozlišení si můžete prohlédnout na serveru Autoweb.cz.

Anketa

Ohodnoťe známkou vzhled nové Škody Fabia.
1
16,4 %
2
6,3 %
3
11,6 %
4
8 %
5
57,7 %
Celkem hlasovalo 23904 čtenářů.

Reklama

Související články

Nástupce Fabie Combi odhalen

Dva motoristické časopisy z portfolia vydavatelství Axel Springer tento týden přinesly první snímky nové Škody Fabia Combi. Fotografie ještě nejsou oficiální,...

Výběr článků

Načítám