Hlavní obsah

Mobil ke 100. výročí Harley-Davidson

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FARMINGTON HILLS

V roce 1903 se ve Spojených státech zrodila legenda. U zrodu tehdy stáli mladíci William S. Harley a Arthur Davidson, kteří se rozhodli vyrábět motocykly. Své první stroje vyráběli v dřevěné garáži o rozměrech 3x4,5 metru. Pohledný a praktický dárek ke stému výročí připravil výrobce mobilních telefonů Motorola.

Článek

Motorola vyhradila pro speciální edici typ V60i, který zůstal prakticky bez zásadnějších technologických změn. Kryt telefonu zůstal celokovový v chromové úpravě či černé barvě s kůží. Kromě loga Motoroly nechybí ani speciální logo Harley-Davidson. Telefon je určen pro trh ve Spojených státech.

"Mobilní telefon je jedním z hlavních lifestylových produktů. Pro lidi je důležité být v neustálém kontaktu, zvláště v době, kdy slavíme sté jubileum. Myslím si, že telefon od Motoroly je tím pravým doplňkem naší kolekce 2003," řekla Ruth Crowleyová, viceprezidentka Harley-Davidson. "Je to pro nás čest podílet se na oslavách tohoto výročí," uvedl Tim Callard, viceprezident a ředitel pro prodej společnosti Motorola Automotive.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám