Hlavní obsah

Mitsubishi Pajero nekončí úplně, verze Sport dostane novou generaci

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Automobilka Mitsubishi představí nové Pajero Sport. Nemůžeme očekávat, že by značka trochu přidala terénních schopností, půjde patrně zase spíš o posun ke komfortnějším vozům, ale možná se tohoto modelu dočkáme i v Evropě.

Foto: Mitsubishi (2x)

Mitsubishi Pajero Sport

Článek

Před nedávnem oblétla svět smutná zpráva - Mitsubishi končí s modelem Pajero, a to kvůli mizerným prodejům. Jméno Pajero však žije dál - v modelu Pajero Sport, který se ovšem v ČR neprodává.

Když byl před lety uveden na trh, šlo o jakousi „měkčí“ a „sportovnější“ verzi pro příznivce jména Pajero. Poslední generace byla představena v roce 2015, takže svoje má už odžito. Ostatně už tehdy šlo spíš o facelift než o zcela novou generaci.

Foto: Mitsubishi

Současná generace modelu Pajero Sport

Letos tedy dostane generaci novou, a to 27. července. Představí se v Thajsku a přinese vizáž moderních vozů značky. To znamená např. nos podobný třeba modelu Eclipse Cross. Automobilka ve velmi krátké tiskové zprávě o voze říká, že se zákazníci můžou těšit na zvýšení komfortu, kvality i designu.

Foto: Marek Bednář, Novinky

Mitsubishi Eclipse Cross

Zatím neoficiální zprávy říkají, že auto by mělo mít na některých trzích inovovaný naftový čtyřválec o objemu 2,4 litru.

A proč mluvíme o autě, které se nyní nejen u nás, ale ani jinde v Evropě neprodává? Podle zpráv by mohlo auto po této změně zase zpátky na starý kontinent zamířit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám