Hlavní obsah

Mitsubishi letos představí nový Outlander i malé SUV

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další rok bude pro „tři diamanty“ velmi důležitý. Konečně se dočkáme nové generace Outlanderu a ze spolupráce s Renaultem vznikne také nové malé SUV. Dále se značka bude soustředit na plug-in hybridní pohon.

Foto: Marek Bednář, Novinky

Mitsubishi Outlander předchozí generace

Článek

Mitsubishi Outlander současné generace sice prošel několika významnými modernizacemi, ale na trhu už figuruje téměř osm let. V roce 2020 se dočká nového vydání. V rozhovoru pro Automotive News Europe to potvrdil Bernard Loire, šéf evropského zastoupení značky.

Kromě nové vlajkové lodi se portfolio Mitsubishi rozroste také o malé SUV. Ostatně, crossovery a SUV v rámci nabídky značky jednoznačně vládnou. Zmiňovaný Outlander, ale také dvojici Eclipse Cross a ASX doplní malé SUV.

První jízda s Mitsubishi ASX: Několikátý, ale důležitý facelift staromilce

AutoMoto

Celkem pochopitelně půjde o úzkou spolupráci v rámci aliance Renault-Nissan-Mitsubishi, takže by nebylo překvapením, kdyby novinka stála na základech nového Renaultu Captur a Nissanu Juke.

Japonci chtějí dále posilovat v oblasti plug-in hybridních pohonů, který dostanou obě novinky. Přesná data premiér ovšem zatím nebyla zveřejněna.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám