Hlavní obsah

Místo osmiválce lze pod kapotu elektrického Mustangu schovat třeba krevety, ukazuje Ford

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Automobilka Ford se snaží zaujmout nejen fotbalové fanoušky reklamou na své kontroverzní SUV Mustang Mach-E. Ve snímku předvádí, jak se dá využít prázdný prostor vpředu, kde by u klasického modelu byl spalovací motor. Třeba osmiválec, který najdete v pravém Mustangu.

Foto: Ford

Ford Mustang Mach E

Článek

Podle Fordu má tento přední „kufr“ objem 135 litrů, což se prý dá využít různě, jak ostatně Ford s trochou nadsázky demonstruje na YouTube.

Prvním návrhem Fordu, jak prostor využít, je naplnit ho ledem a použít jako chlazení na limonády, potraviny nebo pivo. Jak navíc výrobci Mustangu Mach-E uvádějí, na dně prostoru je uzavíratelný špunt, kterým lze vodu vypustit pryč.

Fordovo řešení drahých elektromobilů? Mustang sdílí baterie s dodávkou

AutoMoto

Nápad číslo dvě, který se zdá být na první pohled ještě šílenější než ten předchozí, spočívá v naplnění prostoru ledem, na kterém se později mohou servírovat krevety.

Třetím návrhem je pak celý prostor naplnit pečenými kuřecími křidélky, kterých se tam vejde údajně i jeden tisíc.

Nová reklama na Mustang Mach-E sice může působit poněkud zvláštně, ale jednoznačně nám ukazuje, že Ford to myslel naprosto vážně, když prohlásil, že bude elektromobil se slavným jménem chtít prodávat široké sortě zákazníků.

Ford Bronco dovádí v poušti, premiéra je na spadnutí

AutoMoto

Elektromobil Mustang Mach-E nabízí v základní verzi výkon 258 koňských sil a díky bateriím o kapacitě 75 kWh ujede na jedno nabití i 450 kilometrů.

Na prodej bude i model s prodlouženým dojezdem, bateriemi o kapacitě 98,8 kWh, 285 koňskými silami a dojezdem i 600 kilometrů. Základ stojí 1,5 milionu korun. Dražší varianta pak 1,8 milionu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám