Hlavní obsah

Mercedes-Benz odhalí nový off-road třídy G v půlce ledna

Novinky, maž

Premiéra nové generace třídy G je na spadnutí. Mercedes oficiálně oznámil, že nová generace s interním kódem W464 se kompletně ukáže v pondělí 15. ledna.

BEZ KOMENTÁŘE: Mercedes-Benz odhalí nový off-road třídy G v půlce lednaVideo: Mercedes-Benz

 
Článek

Prodej začne na vybraných trzích již na jaře, očekává se i příchod verze AMG s osmiválcovým motorem. Tiskové oddělení Mercedesu nyní zveřejnilo efektní video, nová generace na něm ale k vidění není. Zřejmé je pouze datum světové premiéry a to, že se odehraje v Detroitu na tamním autosalonu.

Mercedes zatím zveřejnil pouze fotografie interiéru. Ten je oproti předchůdci podstatně modernější, na některé typické prvky ovšem výrobce nezapomněl. Jde třeba o robustní kliky dveří, kulaté výdechy klimatizace nebo masivní madlo před spolujezdcem. Pokud se podíváte pozorně, uprostřed středového panelu pak najdete uzávěrky předního, středového i zadního diferenciálu. [celá zpráva]

Mercedes doposud neuvedl přesné rozměry, ve všech směrech ale bude nová třída G větší. Podle interních měření automobilky nabídne vzadu o 150 mm více místa pro nohy, došlo rovněž ke zvětšení prostoru pro ramena i lokty, a to v řádu desítek milimetrů.

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz třídy G (2018)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám