Hlavní obsah

Land Rover chystá povánoční překvapení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patříte-li k fanouškům legendárního Land Roveru Defender, jistě víte, že se chystá jeho nová generace. Automobilka vyslala do světa drobnou upoutávku, na které naznačuje, že se novinka představí někdy příští rok.

Foto: Land Rover 2x

Pod maskovací fólií se skrývá nový Defender.

Článek

„Nerozbalujte do roku 2019” stojí v horní části obrázku, zveřejněného americkou divizí Land Roveru. A z přívěsu na obrázku sjíždí maskovaný prototyp pětidveřového Defenderu.

Foto: Land Rover 2x

Nemáme ho rozbalovat před rokem 2019, ale něco se nejspíš stane 27. prosince - snad letos.

Už víme, že budou existovat varianty dvě - kromě této pětidveřové přijde také kratší a obratnější třídveřová. Spekuluje se, že by mohly dostat označení 110, resp. 90, které tyto verze používaly podle délky rozvoru náprav (92,9 a 110 palců, tj. 2 360 a 2 794 mm) ještě dřív, než model dostal jméno Defender.

Na obrázku je ovšem ještě jeden údaj, a to datum 27. prosince. Co se tehdy stane, je zatím otázkou - můžeme jen spekulovat, že se dozvíme o novince nějaké další informace.

Reklama

Výběr článků

Načítám