Hlavní obsah

Kontroverzní Cybertruck není vtip. Musk se svezl se slavným moderátorem

Novinky, laz

Kanál CNBC Prime poutá na novou epizodu pořadu Jay Leno Garage. Slavný moderátor tentokrát vyzkoušel opravdovou specialitu. S podnikatelem a šéfem Tesly Elonem Muskem na sedadle spolujezdce ukázal, jak snadné je divoký koncept Cybertruck řídit na běžných silnicích.

Foto: Tesla

Tesla Cybertruck

Článek

Na celou epizodu si motorističtí fanoušci ještě počkají, ovšem upoutávka na nové epizody pořadu moderátora a sběratele Jay Lena slibuje projížďku s Teslou Cybertruck.

Koncept pick-upu v listopadu ohromil svým vzhledem a celkovým pojetím natolik, že málokdo věřil v sériovou výrobu. Musk je však odhodlaný auto dotlačit do výroby s minimálními změnami.

Jeho automobilka prý nikdy nedělá koncepty jen tak. Nejvýraznější změnou při cestě na pásy bude pětiprocentní zmenšení, aby se vůz lépe vešel do typických amerických garáží.

Proporce a základní design však podle vizionáře zůstanou. Stejně jako bohaté prosklení interiéru, které moderátora uchvátilo.

Scéna z Pelíšků nebo Tesla Multipla: Muskův Cybertruck baví internet

AutoMoto

Nepovedený pokus při premiéře vozu, kdy se řidičovo okno ukázalo jako nedostatečně nerozbitné, přivedlo pozornost i na neprůstřelnost a nerozbitnost některých částí Cybertrucku. I to máme podle přiloženého rozhovoru očekávat v sériové podobě, která se chystá na příští rok. Proč? Protože je to podle Muska prostě „cool”.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám