Hlavní obsah

Karoq bude také čtyřoký. Škoda zveřejnila první skici faceliftu

Škoda Karoq dostane po čtyřech letech na trhu facelift. Poprvé je modernizace k vidění prostřednictvím designérského nákresu. Premiéra proběhne 30. listopadu.

Foto: Škoda Auto

Škoda Karoq po faceliftu.

Článek

První ze dvou skic ukazuje nově tvarovanou příď. Maska chladiče je širší, nyní šestiúhelníková se zdvojeným žebrováním. Přední světlomety jsou celkově užší než dříve a sahají až k masce chladiče.

Nově je vedená linie světel pro denní svícení. Zřejmě pro větší odlišení od jiných modelů je nyní rozdělena na dvě části vedle sebe.

Škoda Slavia se ukazuje na prvních nákresech

AutoMoto

Pod ní je pak umístěné druhé světlo, kde se nachází mlhové světlomety jako před faceliftem nebo nově separátní modul LED ve vrcholném provedení. V režimu potkávacích světel tehdy svítí čtyři moduly. Podobně jako u kodiaqu tak i automobilka hovoří o čtyřokém vzhledu.

O výrazných změnách napovídá i nákres zádi. Spojler je zde pro aerodynamickou optimalizaci delší. Především LED zadní svítilny jsou výrazně užší, nechybí jim však tradiční světelný podpis ve tvaru písmene C.

Foto: Škoda Auto

Škoda Karoq po faceliftu.

Foto: Škoda Auto

Škoda Karoq před faceliftem.

Novinka se zcela odhalí v poslední listopadový den, ovšem i kvůli současné epidemiologické situaci jen prostřednictvím virtuální prezentace. Současný karoq před faceliftem už několik týdnů nelze objednat, přesné datum příjezdu modernizované varianty na trh je zatím neznámé.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám