Hlavní obsah

Jeremy Clarkson řídil závodní Škodu 1100 OHC. Nadchla ho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda 1100 OHC je podle slavného moderátora Jeremyho Clarksona fantastická. Těsně se do ní vešel, takže se s ní mohl projet - a nezapomněl o tom zpravit své fanoušky.

Foto: Škoda

Škoda 1100 OHC

Článek

Nový díl show The Grand Tour bude patrně obsahovat mimo jiné i závodní Škodu 1100 OHC se slavným moderátorem Jeremym Clarksonem za volantem. Ukazují to fotografie a videa zveřejněné na jeho instagramovém účtu.

Vzácná Škoda 1100 OHC slaví 60 let, litrový motor ji rozjel až na 200 km/h

AutoMoto

Podle webu CNN Prima News si Clarkson vyzkoušel starou závodní škodovku na letišti v Piešťanech. „Absolutně fantastická,“ komentuje ji na Instagramu - a u druhého příspěvku dodává: „A vejdu se.“

Web také uvádí, že se jízda týká natáčení nového dílu zmíněného motoristického pořadu a že se tak děje v Polsku a na Slovensku. V Polsku mimo jiné Richard Hammond havaroval s formulí značky Metalex, která patřila nejmenovanému českému sběrateli.

Kdy uvidíme nový díl Grand Tour z našich sousedních států, zatím není jasné. V dubnu letošního roku Richard Hammond prozradil webu RadioTimes.com, že už dokončili natáčení dalšího dílu. Vypadá to tak, že v Polsku a na Slovensku pracují na tom následujícím.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám