Hlavní obsah

Ital nebyl spokojen se servisem svého BMW M6, auto demonstrativně rozbil kladivem

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Majitel luxusního BMW M6 z roku 2008 byl opakovaně nespokojen se servisem svého auta. Došla mu trpělivost a nenapadlo ho nic lepšího, než přivézt auto před hlavní vstup frankfurtského výstaviště a během zdejšího autosalonu jej rozbít sekerou a velkým kladivem.

Zničení BMW M6 jeho majitelem

 
Článek

Pourmohseni Hadi měl problémy se svým BMW M6, které si koupil v roce 2008 za 120 tisíc eur (cca 3 milióny korun). Podle jeho vlastních slov ani po opakovaných výzvách nebyly italské ani německé servisy schopny odstranit údajně „vážné technické problémy“.

O co přesně šlo, rozezlený majitel vozu nespecifikoval. Servisní oddělení po provedené diagnostice vždy sdělilo, že žádný problém nenastal. Výsledky expertíz soudních znalců ale prý daly za pravdu majiteli BMW M6, ten se proto rozhodl podat na mnichovského výrobce žalobu.

Soudní spor se ale dost táhne, možná proto se muž na protest rozhodl své auto zničit přímo před branami frankfurtského výstaviště. Dva muži auto demolují sekerou a velkým kladivem, na videu je vidět i následná kontrola dokladů k automobilu německou policií.

Oba muži nenechali nic náhodě a pro svůj, pro většinu lidí těžko pochopitelný, čin si s sebou vzali i smeták na úklid střepů z rozbitých oken. Největší absurditou je pak skutečnost, že majitel plánuje auto opravit a demonstrativně rozbít ještě jednou - v Berlíně před budovou německého Spolkového sněmu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám