Hlavní obsah

Hořící BMW uhasili fekáliemi

Šokující, pro někoho zábavné, pro jiného smutné i nechutné video pocházející z Ruska koluje internetem. Hořící BMW X6 na videu hasí fekální vůz, který právě projížděl kolem a chápete správně, že vodu ani hasicí přístroj nepoužívá.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Záběry pocházejí z ruského města Samara a popis toho, co se na videu zveřejněném 23. listopadu skutečně děje, k obědu nedoporučujeme.

Jak vypadá nejčernější auto na světě? Naživo je to až nepříjemný zážitek

Autosalon Frankfurt

Podle ruského zdroje začalo německé kupé-SUV z neznámých důvodů hořet u krajnice v Samaře nedaleko hranic s Kazachstánem. Když jeho majitel uviděl, jak mu zpod kapoty šlehají plameny, okamžitě zavolal hasiče. Po jejich příjezdu už ale nebyl žádný oheň, který by mohli likvidovat.

O vavříny za hrdinnou pomoc se totiž přihlásili nečekaní zachránci, obsluha fekálního vozu, která zrovna projížděla okolo neštěstí. Neváhali, vyskočili ven a nabídli majiteli BMW svoji pomoc. Ten, zřejmě zaskočen situací, nebyl proti. O několik vteřin později už pod jeho kapotu proudily litry splašků.

Tesla Cybertruck zevnitř: Obří obrazovka a neskutečné zrychlení

AutoMoto

S čistým svědomím lze prohlásit, že šlo možná o nejvíc zapáchající požár v historii automobilových havárií. Bohužel ale neznáme výsledek, protože autor videa natáčení předčasně ukončil.

Reklama

Související témata:

Související články

Když sporťák potřebuje vodní lázeň

Čemu pomůže ponoření sporťáku za čtyři miliony korun do nádoby s vodou? Podle hasičů je to efektivní způsob, jak uhasit požár elektrifikovaného vozu. Použili...

Výběr článků

Načítám