Hlavní obsah

Fiaty 500C a 500X přijíždějí v edici inspirované jachtami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fiaty 500C a 500X jsou v edici Yachting polokabriolety s částečně látkovou stahovací střechou, což je v případě crossoveru 500X novinkou. Speciální edice se inspiruje jachtami.

Fiat 500C a 500X přijíždí v edici inspirované jachtamiVideo: Fiat

 
Článek

Speciality vzdávají hold tradičnímu jachtingovému klubu v italském Capri. Liší se modrým lakem Venezia u 500X a Blu Dipinto di Blu v případě 500C, stejně zbarvenými disky kol a stříbrnými linkami na karoserii, které připomínají lodě.

Uvnitř najdete speciální materiály včetně dřevěného obložení nebo koženého čalounění od luxusní značky Pelle Frau. Světlý odstín čalounění nebo specifický odstín dřeva, který najdete i na řadicí páce, rovněž odkazuje na jachty.

Stellantis chce v Evropě třetí továrnu na baterie, má být u Říma

AutoMoto

Město Capri a jeho prestižní klub připomíná i řada plaketek uvnitř i zvenčí. Fiat neupřesnil, jaké motorizace budou v této edici k dispozici, předpokládá se však, že na výběr bude z většiny motorů dostupných pro oba modely.

První exempláře ze sběratelské edice putují na trhy do Itálie, Francie, Španělska, Německa a Švýcarska. Zda se specialita dostane i na český trh, zatím není jasné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám