Hlavní obsah

Změna v nejvyšším vedení Seatu

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Andreas Schleef oznámil představenstvům společností Audi AG a Seat úmysl odstoupit ze své funkce presidenta společnosti Seat, S.A., ke dni 30. září 2006, který je zároveň i dnem jeho třiašedesátých narozenin.

Článek

Představenstva společností Audi a Seat jmenovala s účinností od 1. října 2006 novým presidentem společnosti Seat Ericha Schmidta, který je v současné době členem představenstva Audi s odpovědností za nákup.

S nástupem do nové funkce nepřestane být Erich Schmidt členem představenstva Audi, ale odpovědnost za oblast nákupu od něj převezme Ulf Berkenhagen, v současné době vedoucí útvaru nákupu elektrických a elektronických zařízení Volkswagen ve Wolfsburgu.

Společně s funkcí presidenta společnosti Seat je Schleef také členem představenstva Audi AG. Toto místo také opustí, nicméně svůj vztah ke společnosti Audi neukončí, ale bude v ní působit jako General Supervisor s odpovědností za regionální i lokální projekty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám