Hlavní obsah

Porsche design v navigaci

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není Porsche jako Porsche. Světoznámá automobilka už před několika lety založila dceřinou společnost Porsche Design, která dokáže vizuálně vylepšit téměř cokoliv. Příkladem budiž nová tramvaj pro Prahu. Jako poslední veřejně prezentovaný výtvor však patří do automobilismu. Jedná se totiž o navigaci špičkové třídy.

Článek

Porsche k této navigaci vytvořilo design, který má připomínat závodní vozy. Nemusí se za něj stydět ani moderní 911 Turbo, když si jej přilepí na sklo. Jedná se totiž o přenosnou navigaci od specialisty Navigation AG, která v sobě nese vnitřnosti modelu P9611.

Obrazovka z rozlišením 480 x 272 pixelů reaguje na dotyk, dokáže přijímat rádiové zpravodajství o dopravě a lze dokoupit i komunikaci s telefonem přes Bluetooth. Model 9611 je založen na solidně výkonném procesoru Intel XScale 520 MHz a softwaru MobileNavigator 6, který disponuje i funkcí 3D zobrazování.

Na evropské trhy přijde navigace v říjnu. Podle zahraničních serverů se předpokládá, že cena se bude pohybovat na hranici 750 eur, tedy asi 21 750 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám