Hlavní obsah

Monster trucky ovládnou Sazka Arenu

Novinky, Andrej Poliak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Na konci letošního října se pražská Sazka Arena změní v kolbiště obřích trucků. V Americe se Monster Jam těší velké oblibě. V Praze se navíc představí špičky tohoto velmi netradičního adrenalinového motoristického sportu.

Článek

"Ve třech představeních se ve dvou disciplínách utkají i monster trucky, které se zúčastnily březnového světového finále Monster Jam závodů v Las Vegas," informovala ve čtvrtek Novinky mediální zástupkyně akce Martina Reková.

"Účast na pražské akci již potvrdily trucky Monster Mutt, Superman, Grave Digger a El Toro Loco, další budou včas oznámeny," uvedla Reková.

V Sazka Areně se utkají v disciplínách side-by-side racing, neboli v jízdě bok po boku, kdy vítězí první v cíli, a freestyle, tedy ve volné jízdě, kdy piloti musí v časovém limitu předvést co nejvíce triků a dovedností.

Pro diváky je v přípravě i soutěž o vstupenky na Pre-show pit party. "Budou mít tak jedinečnou příležitost vidět moster trucky zblízka a setkat se i s jejich řidiči," sdělila Reková s tím, že se výherci soutěže, jejíž detaily budou včas zveřejněny, budou moci podívat i do ochozů areny a seznámit se, kde se závody pojedou.

Program

Sazka Arena, Praha 8

29. října 14:00

29. října 14:0029. října 20:00

29. října 14:0029. října 20:0030. října 14:00

Vstupenky lze zakoupit v předprodeji v síti Sazka Ticket od 4.8. 2005. Cena lístku k sezení je 790 Kč, 590 Kč, 490 Kč a 390 Kč. Na pokladnách Sazka Areny se budou vstupenky prodávat pouze v den konání akce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám