Hlavní obsah

Elektrický koncept Hyundai se designem vrací do sedmdesátek

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další elektrický koncept můžeme čekat na stánku značky Hyundai, a to u příležitosti zářijové světové výstavy Frankfurt Motor Show. Bude ale trochu jiný než ty okolní. Bude totiž inspirován minulostí.

Foto: Hyundai

Hyundai 45 Concept

Článek

Zatím jediná upoutávka na koncept je tato fotografie. Koncept se jmenuje 45 a klidně by mohl vyjet na plátna kin jako pokračování filmu Návrat do budoucnosti. Fantastický tvar karoserie a diodová záď nás přenášejí do sedmdesátek.

Nejzajímavější na autě je ovšem to, že toto nebude koncept jen tak sám pro sebe. Přinese totiž nový styl designu, který ponesou elektrické vozy této značky! Koncept přináší podle firmy „Sensuous Sportiness design“. To firma rozvádí tak, že i sportovní design v sobě může nést vysoké emoce a přitom i inovativní mobilitu.

Každopádně auto nabídne plně elektrický pohon, který bude modulární. Pravděpodobně tak půjde o platformu, která nabídne pro různé vozy pohony jedné nebo obou náprav, různé výkony, různé kapacity akumulátorů.

Připomeňme jen, že na autosalonu se objeví i nástupce malého Hyundai i10.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám