Hlavní obsah

Zmatená dvojice u čerpací stanice zkusila dofouknout kola nabíječkou pro elektromobily

Samozřejmě, že se pneumatiky rychlonabíječkou dohustit nedají. Jak by taky mohly, když nabíječka dává elektřinu a do pneumatik potřebujete vzduch. To ovšem nezastavilo dvojici z volkswagenu, aby to vyzkoušela.

Foto: Marek Bednář, Novinky

Rychlonabíječka elektromobilů (Ilustrační foto)

Článek

Jsou případy, kdy člověk nevěří vlastním očím, protože to, co vidí, by nemělo být vůbec možné. Jenže lidská rasa je ohromně vynalézavá - a k tomu patří i objevování slepých uliček. Slepou uličkou se ukázala být i snaha dohustit pneumatiku rychlonabíječkou elektromobilů.

Nešálí vás zrak, nemáte špinavé brýle, video britské společnosti Alfa Power, zveřejněné včera, skutečně ukazuje dvojici z volkswagenu, kterak se snaží dofouknout levé přední kolo nabíječkou elektromobilů. Podle dostupných informací se to stalo v britském Leedsu.

Nejprve zkouší kabel typu CCS, pak ho vymění za asijský CHAdeMO - netřeba dodávat, že ani jedno nefungovalo, nemohlo fungovat. Nabíječka elektromobilů není vzduchový kompresor. Člověka až napadá, že ono letité video, ve kterém žena zcela chybně polije celý motor olejem, nemusel být jen vtípek.

Reklama

Výběr článků

Načítám