Hlavní obsah

Tohle Audi si můžete objednat pouze přes internet

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Audi už také zkouší budoucnost. Zatím na speciální sérii otestuje, jaké je objednávat si auto této značky pouze přes internet. Půjde o edici Audi TT Quantum Gray Edition a prodej začne 6. června na německých stránkách značky.

Foto: Audi (3x)

Audi TT Quantum Gray Edition

Článek

Pokud někdo bude chtít jeden z 99 vyrobených kusů Audi TT Quantum Gray Edition, bude se muset na německých stránkách Audi zaregistrovat, přejít do skupiny Audi TT a tam najít záložku na prodej tohoto vozu.

Zatím není přesně jasný další průběh. Pravděpodobně si objedná auto a objednávku nakonec přece jen půjde podepsat k nějakému dealerovi, kterého si vybere na internetu. Audi totiž už dopředu chce obchodníky uklidnit, že je z celého cyklu nevynechá a nepřijdou tak o peníze z budoucích prodejů.

Foto: Audi (3x)

Bude mít auto nějaké další doplňky? To se dozvíme až na internetu

Foto: Audi (3x)

Uvnitř je vše prošito kontrastní červenou nití.

Co vůz nabídne navíc? Především jde o lak, konkrétně částečně matný šedý lak, který je v interiéru doplněn červenými akcenty. To je zatím všechno, co o autě a jeho specialitách víme. Dále známe jeho motor. Základem je totiž 45 TFSI Quattro S tronic, takže dvoulitrový čtyřválec s přeplňováním produkuje výkon 180 kW a spolupracuje se sedmistupňovou automatickou převodovkou. Síla pak jde na všechna kola.

Cena vozu bude 62 305 eur, což je při současném kurzu asi 1,6 milionu korun. To je o 18 445 eur (476 000 Kč) víc než standardní model. Takže očekáváme, že by auto mělo mít víc vylepšení než jen červené prošití sedadel a jiný lak. Ono totiž i ostřejší Audi TTS stojí proti téhle speciálce o 7305 eur (188 000 Kč) méně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám