Hlavní obsah

Speciální výroční Rolls-Royce si zájemce koupí jen v dražbě

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Luxusní Rolls-Royce Phantom ve speciální verzi ke 115. výročí založení značky se představí až za rok, i když slavné datum padlo už minulý týden. A tak, když už bude pozdě připraven, musí zákazníka najít za ještě větší peníze než normálně.

Foto: Rolls-Royce (2x)

Rolls-Royce Phantom special edition

Článek

Velká limuzína Phantom je fantastické auto už normálně. Samozřejmě, že za přibližných 10 milionů korun si ho koupí jen minimální počet zákazníků. Drtivá většina z nich si totiž nechá postavit auto na zakázku od specializované divize.

Pro ukázku – i velké SUV Cullinan se nabízí v základní výbavě, ale ještě ani jeden zákazník si dodnes tuto verzi neobjednal a všechny prošly speciální divizí Bespoke.

Ke 115. výročí značky Bespoke také připravuje auto, na které poutá nákresem červeného vozu. Bude to model Phantom prý vpravdě unikátní. Kromě jediného náčrtu o něm nevíme nic. Ale je jasné, že tenhle speciál bude mít jistě mnoho věcí, které si ještě nikdo nikdy neobjednal.

Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce Rhutenium Phantom

Tento jediný a jedinečný vůz se bude příští rok dražit. Pokud je nějaký vážný zájemce o auto, může vyrazit do centrály aukční společnosti RM Sotheby´s, kde ho pohostí, popovídají si s ním o jeho představách o novém voze a ukážou mu nákresy od automobilky, aby měl alespoň nějakou představu.

A příští rok v internetové aukci bude moci přihazovat. Že se částka vyšplhá v přepočtu minimálně na dvacet milionů korun, je všem jasné. Otázkou zůstává horní hranice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám