Hlavní obsah

Mitsubishi ukázalo modernizované L200, evropská verze dorazí v létě

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pátá generace pick-upu L200 se ukázala před třemi lety, a nyní je tak v polovině svého životního cyklu. Výraznou změnou právě představené verze je zejména nová přední maska, modernější je také stálý pohon všech kol s novými jízdními režimy.

Foto: Mitsubishi 2x

Mitsubishi L200 (2018)

Článek

Hlavní rozdíl mezi verzí před faceliftem a verzí novou je vidět na první pohled. Jde samozřejmě o výraznější přední masku, kdy světlomety jsou nově užší a samotná maska chladiče navozuje svým směřováním do špičky prostorový efekt. Automobil celkově působí dynamičtěji. Zadní část se prakticky nezměnila.

V interiéru se dle dostupných informací měnily jenom detaily, v nové verzi přibylo měkčených plastů a prošívání loketních opěrek nebo parkovacích brzd.

Modernizované Mitsubishi L200

V nabídce budou opět dvě verze pohonu všech čtyř kol: jde o přiřaditelný pohon přední nápravy (standardně je tak L200 „zadokolkou”) nebo stálý pohon všech kol doplněný o redukční převodovku. Přibyly také režimy pro jízdu na různě přilnavých površích: štěrk, bahno/sníh, písek a kameny.

Evropská verze modelu L200 se ukáže v průběhu léta příštího roku. Automobil se vyrábí v závodě Leam Chabang v Thajsku. Prodejní cenu Mitsubishi nezveřejnilo.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Mitsubishi L200

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám