Hlavní obsah

Lexus představil sedan pro milovníky vína. Má v kufru dva sudy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zasvěcený vínu - tak by se dal označit Lexus ES 350, který má v zavazadelníku dekorace, které vypadají jako části sudů, skutečně jsou ze dřeva. A samozřejmě tu je i chladnička na víno a prostor pro čtyři skleničky. Vyrábět se ale téměř jistě nebude.

Foto: Lexus 3x

Lexus ES 350 pro milovníky vína bohužel nejspíš vznikl jen pro SEMA Show 2018.

Článek

Alkohol a auta k sobě na první pohled nejdou moc dohromady – řídit pod vlivem alkoholu je krajně nezodpovědné. Ovšem obdivovat krásná auta či o nich hovořit u sklenky vína, to je něco zcela jiného.

A právě na takové chvíle myslí upravený Lexus ES 350, který se představí na aktuálně (30. 10.) začínající výstavě tuningu SEMA Show v americkém Las Vegas.

Foto: Lexus

Lexus ES 350 pro milovníky vína - SEMA Show 2018

Zvenčí skoro nic nepoznáte. Dvacetipalcová kola Rays Avventura Stratagia vypadají, jako by na tomhle lexusu byla od výroby, a bodykit je tak decentní, že kdybychom před sebou neměli tiskovou zprávu, ani bychom si ho nevšimli.

To, čím je tenhle sedan zajímavý, se ukrývá v zavazadelníku – je to chladnička na víno a vedle umístěný držák na čtyři skleničky, samozřejmě s logem Lexusu. To vše provedené v dubovém dřevě, včetně dekorací v rozích kufru, které víc než co jiného připomínají sudy na víno.

Foto: Lexus

Lexus ES 350 pro milovníky vína - SEMA Show 2018

Chladnička i sklenice jsou samozřejmě pod kryty a dubové dřevo je dost odolný materiál na to, abyste na něj mohli umístit zavazadla. Takže můžete vzít tři přátele na výlet, a jakmile dojedete do cíle, vaše oblíbené víno bude mít přesně tu správnou teplotu.

Za povšimnutí stojí i několik detailů v interiéru – „koberečky“ tvořené zátkami z vinných lahví a „gastronomická“ výšivka v hlavových opěrkách předních sedadel.

Má to ovšem jeden háček – protože se jedná o kreaci pro SEMA Show, téměř jistě se „vinná zástavba“ v katalogu příplatkové výbavy neobjeví. Bohužel, nutno dodat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám