Hlavní obsah

Po lancii Václava Havla se jen zaprášilo, auto už má nový majitel

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lancia Kappa po prezidentu Havlovi se prodala během pár dní od zveřejnění inzerátu, informoval prodejce. Jednadvacet let stará lancia s nájezdem pouhých 30 tisíc kilometrů a s původní registrační značkou AHJ 81-60 se prodala za 400 tisíc korun.

Foto: 4x AAA Auto

Lancia Kappa po prezidentu Havlovi

Článek

„Během prvních dnů od zveřejnění inzerátů jsme byli kontaktováni devíti vážnými zájemci z různých koutů České republiky. Od chvíle, kdy se lancia po prezidentu Havlovi objevila v naší internetové inzerci, si vůz prohlédlo přes 2000 lidí,“ uvedl Jindřich Topol, regionální manažer výkupu autobazaru, který vozidlo nabízel.

Kappa budila pozornost i na pražské pobočce, kde byla vystavena. Kdo bude novým majitelem, Topol neuvedl.

Foto: AAA Auto

Lancia Kappa po prezidentu Havlovi - originální záruční list

Modré vozidlo se prodalo za 400 tisíc korun. To je solidní cena se zajímavým investičním potenciálem, zejména s ohledem na světovou proslulost bývalého vlastníka, ale koneckonců i na dobrý technický stav. Auto má najeto jenom 31 035 kilometrů a má čerstvou „technickou”.

Kappu ve zbídačeném stavu koupíte za padesát tisíc, hezké kousky - a těch moc není - stojí minimálně kolem dvou set tisíc a mají výrazně větší kilometrový nájezd. Více k automobilu najdete v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Foto: AAA Auto 2x

Lancia Kappa po Václavu Havlovi

Lancia Kappa po Václavu Havlovi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám