Hlavní obsah

Italské pláže budou hlídat policisté v Jeepech Wrangler

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italské pláže nejsou poslední dobou tak klidné, jako tomu bývalo před lety. Italští carabinieri tak dostanou nové pomocníky, kteří jim pomůžou v hlídkování – klasické Jeepy Wrangler.

Foto: Jeep

Jeep Wrangler pro italské četníky

Článek

Je nasnadě, že volba padla právě na toto auto. Četníci dlouhodobě využívají produktů od koncernu Fiat, mají vozy od malých fiátků až po silné Alfy Romeo. Ale nejen to. Italská stráž je také známá tím, že dostává od Ferrari prezentační auta a že dálniční policie chytá v Lotusu Evora.

Foto: Jeep

Jeep Wrangler pro italské četníky

Foto: Jeep

Jeep Wrangler pro italské četníky

Jeep, který patří do koncernu, tak byl jasnou volbou. Odlehčená verze s trubkovým rámem a plátěnou střechou se pak na pláže hodí víc než nějaké kryté SUV.

Auta ale nejsou sériová. Mopar (tedy tovární tuningová dílna) vytvořila speciální rám na čelní sklo s instalovanými světly, zvýšila podvozek, nasadila větší terénní pneumatiky vhodné pro jízdu na písku a samozřejmě nainstalovala vysílačku, sirénu a držáky na zbraně.

Foto: Jeep

Jeep Wrangler pro italské četníky

Automobil má pohon všech kol a výkon jim dodává známý naftový agregát 2.8 CRD s výkonem 147 kW. Všechna auta budou mít automatickou převodovku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám