Hlavní obsah

Takhle by mohlo vypadat produkční BMW M8 Gran Coupé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Maďarský designér X-Tomi na základě konceptu M8, odhaleného na ženevském autosalonu, zpracoval svůj pohled na to, jak by mohla vypadat produkční verze. Modrý vůz má jen o trochu přizvednutou kapotu kvůli předpisům a střechu pro více prostoru v kabině.

Foto: X-Tomi

Podle X-Tomiho není na konceptu M8 potřeba mnoho změn, jak předvedl na této své ilustraci.

Článek

Automobilka BMW údajně představí produkční verzi modelu M8 Gran Coupé v průběhu příštího roku. Na letošním ženevském autosalonu, který právě probíhá, jsme měli možnost se podívat na Concept M8 Gran Coupé, tedy koncepční podobu chystané M8. [celá zpráva]

Maďarský designér X-Tomi na podobu hotového auta nečeká a představil vlastní názor na to, jak by hotová M8 mohla vypadat. A když si ji postavíte vedle konceptu, zjistíte, že příď je v podstatě stejná. Jen má trochu buclatější kapotu kvůli předpisům o ochraně chodců.

Foto: Marek Bednář, Novinky

Koncept BMW M8 na autosalonu v Ženevě

Kromě kapoty dal X-Tomi své M8 jasně modrou barvu, kliky a kola s designem známým z modelu M4. Vidíme také trochu vyšší střechu, aby bylo v kabině víc místa, jinak příliš změn neproběhlo. Ostatně, zepředu ani vůz příliš změn nepotřebuje, konceptu to takhle vážně sluší.

Foto: Marek Bednář, Novinky

Koncept BMW M8 na autosalonu v Ženevě

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám