Hlavní obsah

SUV od Rolls-Roycu se začíná představovat, ukázalo dokonalé piknikové sedačky

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O tom, že nový Rolls-Royce Cullinan bude superluxusní SUV, nikdo nepochybuje. A o tom, že o něj bude velký zájem, také ne. Ale dosud firma o autě nezveřejnila vůbec žádnou informaci ani fotku. Teď se to změnilo. Podívejte se na piknikové sedačky.

Takhle komfortně si budou sedět majitelé nejluxusnějšího SUV světaVideo: Rolls-Royce

 
Článek

Jsou velká SUV, která mají v zadním víku výklopná sedátka pro pohodlí majitelů, kteří třeba přijdou z honu a chtějí si přezout vysoké holínky. Nebo si chtějí dát na nějakém krásném místě nad doverskými útesy pauzu a pokochat se východem slunce. Jenže Rolls-Royce je zcela překoná.

Foto: Rolls-Royce Cullinan

Piknikové sedačky pro Rolls-Royce Cullinan

Na prvních oficiálních snímcích i videu se ukazují pikniková sedátka vozu, která mají i luxusní opěradla. Na platu se vysunou z podlahy vozu, vyklopí se opěradla a také malý stoleček.

A co dalšího nabídne cullinan? Třeba tentýž motor, jaký byl v modelu Phantom, tedy vidlicový dvanáctiválec o objemu 6,75 litru, ale navíc i pohon všech kol.

Auto bude uvedeno na trh v druhé půlce tohoto roku.

Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce Cullinan

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám