Hlavní obsah

Trochu bizarní přestavba auta na Nissan GT-R

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonský Liberty Walk je firma, která se proslavila hlavě tím, že téměř jakémukoliv autu dokáže nasadit blatníky o neuvěřitelné šířce. I v tomhle autě jsou. Jenže na tomhle Nissanu GT-R je něco zvláštního. Dost zvláštního.

Foto: Liberty Walk

Liberty Walk Nissan GT-K

Článek

Tohle je totiž Daihatsu Copen – miniaturní autíčko ve verzi roadster. V tuningové firmě Liberty Walk ho přesochali na skulpturu připomínající právě Nissan GT-R. Samozřejmě, musíte trochu přimhouřit oči, nesmíte mít monitor na plný jas, ale…

Ale představte si, že ta přední maska skutečně z Nissanu GT-R je. A prý sedí výborně. K tomu dodělali nárazník, blatníky, gigantické zadní křídlo a pak jakýsi potah, který vypadá, jako by auto už pořádně kvetlo, než ho nastříkali tou šedo-stříbrnou barvou. Tím samým pak pokryli i světla.

Foto: Liberty Walk

Liberty Walk Nissan GT-K

Foto: Liberty Walk

Liberty Walk Nissan GT-K

A mění se i něco na technice? Jen mezi uloženími náprav najdeme rozpěrné tyče. Maličký motor o objemu 658 ccm je tu stále. Stále má výkon 47 kW (63 koní) a stále má točivý moment 92 Nm. S převodovkou CVT s navolenými pěti stupni to je pravý dravec. Ostatně i Liberty Walk na svém facebookovém profilu nazvali tohle auto pěkně – Nissan GT-K. Je vidět, že i v Japonsku mají smysl pro humor, zvlášť, když tohle auto bude na čelním místě na stánku v rámci autosalonu v Tokiu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám