Hlavní obsah

Ferrari nově nabízí patnáctiletou záruku na nová i stará auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italské Ferrari se snaží stále více smazat pověst nespolehlivého italského hřebce. A tak připravilo speciální program prodloužené záruky New Power 15, kde pokryje poruchy hlavních mechanických částí na dobu až 15 let. A to dokonce i u ojetých aut.

Foto: Ferrari

Kdo má na Ferrari 812 Superfast (2017), určitě bude mít i pár „drobných” na prodlouženou záruku.

Článek

To je asi nejlepší záruka, jakou dává výrobce auta se spalovacím motorem na světě. Ferrari totiž do téhle záruky zahrnuje motor, převodovku, zavěšení, pružení, řízení… Tahle záruka tak pokračuje v zajímavé nabídce pro majitele jejich vozů. Základní záruka je totiž čtyři roky. Pro nové vozy pak existuje i sedmiletý program pro údržbu auta.

K základní záruce si mohou zákazníci přikoupit prodlouženou záruku až na šest let. Pak nastupuje právě New Power 15. Samozřejmě, že i tahle záruka má své podmínky.

Foto: Ferrari

Ferrari F40

Pro koho je určena? Především pro ty, kteří si koupili drahé auto a chtějí být kompletně pojištěni proti nějakým problémům, které by jejich superdrahého miláčka mohly potkat. Vždyť nový motor do Ferrari je investice v řádech miliónů. I za převodovku byste si pořídili jedno další auto klasické sériové výroby.

Ovšem je třeba podotknout, že majitelé Ferrari jsou známí tím, že auta jsou spíš víkendovou nebo sběratelskou záležitostí a nájezdy kilometrů jsou na těchto autech minimální. Takže daná patnáctiletá záruka je spíš marketingovým tahem, protože pro mnoho zákazníků se prostě nevyplatí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám