Hlavní obsah

Anketa: Kolik najela fabia z roku 2005 kilometrů? Neuhodl nikdo

Novinky, maž

U malých automobilů, mezi které patří i Škoda Fabia, není úplně běžné, aby s nimi její majitelé najeli více než 300 tisíc kilometrů. Ta, kterou vidíte na videu a fotografiích u článku, najela přes 1 250 000 a další kilometry zvolna přibývají.

ANKETA: Kolik najela fabia z roku 2005 kilometrů? Neuhodnul nikdoVideo: Novinky

 
Článek

Modrá Fabia 1,9 TDI PD (74 kW a 240 Nm) sloužila české spediční firmě jako doprovodné vozidlo, které vozilo řidiče a náhradní díly. Až do listopadu 2015, kdy automobil koupila PR agentura pracující pro Škodu, najezdila každý rok sto tisíc kilometrů. Celkem tedy nějakých 1,2 miliónu kilometrů, a to je nejenom na takto malé auto úctyhodný počet.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Fabia s najetými více než 1,25 mil. kilometrů

O této modré „milionářce” připravujeme speciální článek. Ještě než jsme ji ale po dvou dnech vrátili, nás zajímalo, kolik si na první pohled (a klidně i důkladném statickém prozkoumání) tipnou lidé u nákupního centra. Některým jsme napověděli: auto je v provozu od roku 2005, vlastnila jej spediční firma a pod kapotou má dieselový motor.

Prozradíme, že neuhodnul nikdo a i nejbližší tip byl stovky tisíc kilometrů vzdálený od skutečného stavu. Ale upřímně: ani my bychom téhle fabii po letmém pohledu netipovali více než 300 tisíc. Vypadá opravdu zachovale, jakkoliv ne všechno už je ideální.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Fabia s najetými více než 1,25 mil. kilometrů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám