Hlavní obsah

V Česku se letos prodá více než 100 luxusních maserati, hlavně SUV Levante

Novinky, ČTK, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český prodejce Maserati očekává, že letos vzroste prodej z loňských 64 na více než 100 kusů. Polovinu prodejů bude tvořit nový sportovně-užitkový model Levante.

Foto: Maserati ČR

Maserati Levante

Článek

Právě levante se podle Hudečka podepsalo na růstu odbytu. „SUV jsou v současnosti mezi zákazníky mimořádně oblíbená. Levante navíc nahrává příznivá cena," uvedl ředitel českého zastoupení Maserati Jan Hudeček.

Základní cena levante začíná na zhruba 1,6 miliónu korun bez DPH, což je srovnatelné s pseudoterénními modely značek, jako jsou Audi a BMW.

Vedle levante zůstává hlavním prodávaným modelem Maserati Ghibli. Čekací doba na modely se pohybuje od tří do šesti měsíců podle požadované výbavy. Dovozcem italských značek Maserati a Ferrari do Česka je společnost Scuderia Praha.

Foto: Maserati

Maserati Levante

Reklama

Související témata:

Související články

Test Maserati Quattroporte: luxus jinak

Maserati Quattroporte je na trhu třetím rokem, nově si můžete benzínové provedení koupit i s pohonem všech kol a v případě vznětového motoru dostanete v rámci...

Výběr článků

Načítám