Hlavní obsah

Divize Mulliner se chlubí, že bentley udělá podle jakéhokoli přání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bentley není zrovna „lidovka“. Nenajdete tu základní výbavu jako u Škody Fabia Junior. Tady základní výbava znamená luxus jako v pětihvězdičkovém hotelu. Ale divize Mulliner umí z auta udělat jedinečný unikát.

Speciální divize Bentley Mulliner ukazuje, že u jejich aut je možné prakticky všechnoVideo: Bentley

 
Článek

Zákazníci velmi často nechtějí bentley sériové. Když už jednou vkládají peníze do auta v řádech desítek miliónů, pak chtějí mít unikát. A tak je tu divize Mulliner, která splní prakticky jakékoli přání. Nyní vydala krátké video, kde shrnuje to, co za těch několik měsíců už dokázala představit.

A není toho málo. Najdeme tu třeba Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series, tedy speciální vůz, který se inspiroval akrobatickou letkou Breitling Jet Team. Nebo ukazuje detaily z Bentley Continental GT V8 S Convertible v bílo-oranžové barvě.

Foto: Bentley

Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series

Foto: Bentley

Bentley Continental GT V8 S Convertible

Kdo by chtěl mít originální interiér, ten si může pořídit speciální barvené kožené potahy (včetně přístrojové desky) nebo výplně z prvotřídního kamene. Skutečného kamene, ne žádné náhražky. Ale ani to není všechno.

Na zakázku se dá udělat třeba speciální rybářská nebo lovecká vestavba do kufru terénního modelu Bentayga, speciální vestavby ledniček nebo třeba implementace držáku papírových kapesníčků (kupodivu to žádnou jinou značku ještě nenapadlo, že tohle je v autě jedna z nejdůležitějších a nejpoužívanějších věcí) apod.

Foto: Bentley

Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner

Mulliner dokáže udělat vlastně všechno. Má zručné intarzisty, malíře, brašnáře či lakýrníky. Kdyby si někdo vymyslel, že chce mít auto pokryté plátkovým zlatem, usměvavý pán z divize Mulliner jen odškrtne políčko ve svém dotazníku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám