Hlavní obsah

BMW připravuje ostřejší verzi sportovního kupé M2

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle informací německého časopisu Auto motor und sport by mnichovská automobilka BMW měla ještě letos přijít s odlehčenou verzí povedeného kupé M2. Pokud je to pravda, půjde o úpravy ve stylu dřívějších jiných „emkových” modelů s označením GTS nebo CLS.

Foto: BMW

BMW M2

Článek

Podle zatím nepotvrzených informací by odlehčená verze M2 měla dostat motor z většího modelu M4. Namísto nynějších 370 koní by se tak hranice největšího výkonu měla přehoupnout přes 400 koní. Co se dále změní?

Adaptivní podvozek bude blíže k silnici a upravena bude rovněž aerodynamika. Další, nikoliv nepodstatnou změnou je využití karbonu, takže hmotnost tohoto kupé ještě více klesne.

Foto: BMW

BMW M2

Podle článku, který vyšel v německém časopise AMS, by se speciální edice M2 měla objevit ještě letos. Předpokládáme cenu přes dva milióny korun a velmi omezené vyrobené množství.

Už standardní, nedávno testované BMW M2 jsme chválili, více informací z maďarského okruhu Hungaroring najdete v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám