Hlavní obsah

Prvotřídní tuning Fordu Mustang

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Firem, které dělají tuning Fordu Mustang je na světě spousta. Tuning firmy Roush je v USA hodně známý a hodně ceněný. Tak se podívejte, jak dokážou naladit nejnovější Mustang.

Foto: Roush Performance

Roush Ford Mustang TrakPak

Článek

Roush Performance je známá firma, která dělá tuning aut už docela dlouho – konkrétně dvacet let. Za tu dobu si majitel Jack Roush vybudoval rozsáhlou klientelu. Jeho upravená auta a díly na tuning patří mezi ty nejvyhledávanější.

Poslední, tedy šestá generace Fordu Mustang v jeho péči došla změn, které zahrnují například větší turbodmychadlo. Pětilitrový osmiválec tak dosahuje výkonu 850 koní.

Foto: Roush Performance

Roush Ford Mustang TrakPak

Foto: Roush Performance

Roush Ford Mustang TrakPak

Vysokému výkonu odpovídají i aerodynamické úpravy, které výrazně zvyšují přítlak na kola. Samozřejmě, že to musí majitel umět, protože jak přední splitter, tak i ohromné zadní křídlo (z estetického hlediska ne zrovna povedené) jsou stavitelné. V nabídce jsou i nové prahy či zadní difuzor.

Pozornost upoutají také velká dvacetipalcová kovaná kola Vossen VPS-302 s červeným lakem, která jsou osazená pneumatikami Pirelli P Zero.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám