Hlavní obsah

Velmi široký tuning pro Lamborghini Huracán

Americký tuner Liberty Walk představil body kit pro Lamborghini Huracán už na začátku tohoto roku. Ale zatím jen jako rozdělaný kus. Teď se s vámi podělíme o vůbec první legální silniční dodělaný kousek.

Foto: Liberty Walk

Liberty Walk Lamborghini Huracán

Článek

Liberty Walk (LB) je v Americe známá firma. Moc známá firma. Není velká tuningová akce, kde by značka chyběla. LB je vidět i v rámci závodů, a to jako dodavatel několika karosářských dílů, tak i kompletních vozů pro dragstery apod.

Jejich auta jsou celkem snadno rozpoznatelná. Mají totiž extrémně rozšířené blatníky. To by nebylo nic tak neobvyklého. Takzvané Wide Body je tradiční disciplínou mnoha podobných firem. Jenže LB nasazuje blatníky tak trochu zvláštně. Jsou totiž instalovány přes šrouby s viditelnou spojovací hranou. Je to prostě takový typický prvek, který autům sluší.

Foto: Liberty Walk

Liberty Walk Lamborghini Huracán

Foto: Liberty Walk

Liberty Walk Lamborghini Huracán

Podívejte se na toto Lamborghini Huracán. Změny se dotkly celé karoserie. Nový je tu přední nárazník, který musí korespondovat s ohromnými blatníky. Stejně tak je nový i zadní difuzor nebo boční difuzory jsou vytaženy tak, že z vertikálních jsou vlastně horizontální.

Automobil má nová kola a na nich extrémně široké a lepivé pneumatiky Pirelli P Zero. Nový je i výfuk, který dostal upravený sonorní zvuk. Auto pak na silnici jasně vyniká svou dokonalou červenou barvou nazvanou Rosso Mars.

Foto: Liberty Walk

Liberty Walk Lamborghini Huracán

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám