Hlavní obsah

V Los Angeles nejspíš vyfotili nástupce Bugatti Veyron

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bugatti Veyron je fascinující automobil. Francouzská automobilka spadající pod koncern Volkswagen by v příštích měsících měla ukázat nástupce, který nese jméno po slavném závodníkovi Louisi Chironovi.

Foto: Repro Imgur

Bugatti Chiron nafocené v Los Angeles

Článek

V Los Angeles vyfotili široké placaté auto s povědomou maskou chladiče. Zajímavé je, že fotografie na Instagramu po pár hodinách zmizela, pohotoví čtenáři ale pořídili otisk, který nyní koluje internetem.

Na technicky nepříliš zdařilém snímku, vyfoceném na letišti v L.A., je tedy docela pravděpodobně nástupce veyronu, kterého Bugatti vzalo na soukromou prezentaci pro vážené zákazníky přímo do USA. V neděli se právě v Kalifornii koná slavná Pebble Beach Concours d'Elegance, ovšem pochybujeme, že by zde automobilka nový model uvedla ve světové premiéře. To bychom spíše sázeli na zářijový Frankfurt nebo ještě pravděpodobněji na březnovou Ženevu.

Podle spekulací bude mít nový veyron hybridní pohon a jeho celkový výkon nabídne dech beroucí hodnotu 1500 koňských sil. V zákulisí se hovoří i o tom, že by nový francouzský hypersport měl jezdit rychlostí až 435 km/h, základem by měl být notně přepracovaný šestnáctiválcový osmilitr ze současné generace.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse La Finale

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám