Hlavní obsah

Nové BMW 750Li na jízdním videu ve verzi s M Sport paketem

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BMW minulý týden ukázalo první fotografie svého nejluxusnějšího modelu - nové řady 7. Novinku si nyní můžete prohlédnout nejenom v pohybu, ale také ve „sportovnějších šatech” - ve verzi M paket.

BEZ KOMENTÁŘE: BMW 750Li s M Sport paketemVideo: BMW

 
Článek

Součástí sportovního M paketu, který má vozidlo na videu, jsou odlišné nárazníky a boční prahy. Dále 19palcová M kola z lehké slitiny s dvojitými paprsky, matně černě lakované brzdové třmeny nebo osvětlené kryty prahů s logem M. Uvnitř vozu najdete černé čalounění stropu, specifické prošívání sedadel nebo loga M.

Vrcholné provedení BMW 750Li xDrive zvládne zrychlení 0-100 km/h za 4,5 sekundy (neprodloužená verze o 0,1 s rychleji) a obě provedení mají nejvyšší rychlost omezenou na tradiční hodnotě 250 km/h. Doplňme, že pod kapotou provedení 750i je 4,4 litrový (4395 ccm) osmiválec, podpořený dvěma turbodmychadly. Celkový výkon činí 330 kW, respektive 450 koní při 6000 otáčkách. Točivý moment vrcholí hodnotou 650 Nm (1850 - 4500 otáček).

Další informace k nové řadě 7 najdete v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám