Hlavní obsah

Indická Tata Nano bude v CNG verzi, interiér je nově o trochu luxusnější

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miniaturní vůz Tata Nano prošel drobným faceliftem. Nejdůležitější změnou je přidání CNG verze, interiér nabídne nově USB vstup či bezklíčové odemykání. Zvětšily se i možnosti barevné individualizace karoserie.

Foto: Tata

Tata Nano (2013)

Článek

Vnější vzhled nejlevnějšího auta na světě se prakticky nezměnil, pozorný čtenář si všimne chromované lišty na přední masce, která naznačuje úsměv. Nové jsou ale možnosti barev karoserie (v barvě můžete mít i přední nárazníky a zrcátka) a lze zakoupit i odlišně barevnou střechu. V nabídce budou i nejrůznější polepy či jiná kola.

Uvnitř najdou indičtí zákazníci nový audiosystém AmphiStream se čtyřmi reproduktory, který zvládne přehrávat hudbu ze tří zdrojů – Bluetooth, USB nebo AUX vstupu. Jinak tvarovaná je i středová konzole, mezi nové prvky příplatkové výbavy patří bezklíčové odemykání a látkové čalounění.

Foto: Tata

Tata Nano (2013)

Pod kapotou může být buď dvouválec o objemu 624 ccm a výkonu 38 k (28 kW) a 51 Nm nebo 624ccm dvouválec o výkonu 33 koní (24 kW) a 45 Nm. Druhý ze jmenovaných motorů může být poháněn stlačeným zemním plynem (CNG).

Tata Nano modelového roku 2013 (oficiálně 2014) se začne v Indii prodávat příští měsíc, ceny začínají na částce 50 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám