Hlavní obsah

Mazda5 prošla omlazením, mnoho změn nepřináší

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonská automobilka v pátek zveřejnila první fotografie "pětky" pro aktuální modelový rok. Změn není mnoho, nové jsou barvy karoserie, potahy v interiéru nebo některé prvky výbavy.

Foto: Mazda

Mazda5 (facelift, 2013)

Článek

Mazda5 půjde nově objednávat ve třech nových barvách – červené, černé a šedé. Sedadla mají nový potah, uvnitř jsou také lesklé dekorační lišty v černém laku.

Mezi další novinky patří elektricky sklopná vnější zpětná zrcátka s integrovanými LED směrovými světly a konečně také trojí bliknutí při po lehkém stisku páčky pro ovládání směrových světel.

Foto: Mazda

Mazda5 (facelift, 2013)

Nová je i zadní parkovací kamera nebo vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou. USB vstup, osvětlení schránky v palubní desce či dekorační koncovka výfuku se nyní dodávají bez příplatku.

Foto: Mazda

Mazda5 (facelift, 2013)

Ceny nové Mazdy5 (název modelu se píše dohromady s názvem automobilky) zatím automobilka neuvedla. Současná generace se nabízí se třemi motorizacemi, ceny začínají od 359 900 korun (v akci).

Foto: Mazda

Mazda5 (facelift, 2013)

Reklama

Výběr článků

Načítám