Hlavní obsah

Suzuki ukáže v Paříži koncept kompaktního SUV S-Cross

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonská automobilka Suzuki ukázala v pátek první fotografii malého SUV, kterým chce zaujmout na zářijovém autosalonu v Paříži. Zatím jde pouze o koncept, sériová výroba je ale téměř jistá, protože Suzuki bude zanedlouho potřebovat nahradit stárnoucí model SX4.

Foto: Suzuki

Suzuki S-Cross (koncept, 2012)

Článek

Suzuki SX4 je na trhu od roku 2006. Přestože japonský výrobce přinesl v roce 2010 drobný facelift, minimálně po stránce designu už má tento model, vyvíjený společně s Fiatem, svá nejlepší léta za sebou.

Podle spekulací by se v roce 2013 měl objevit nástupce, čemuž nahrává i páteční zveřejnění skici a první fotografie konceptu, který se nejspíš do roka v menších úpravách přemění v sériovou verzi.

Foto: Suzuki

Suzuki S-Cross (koncept, 2012)

Suzuki zatím dva zveřejněné obrázky blíže nekomentovalo. Jisté je tak pouze to, že soudě dle skici pravděpodobně třídveřový koncept se koncem září ukáže na pařížském autosalonu.

Z fotografie je patrný i výrazný design – velké kapkovité světlomety s výraznou oranžovou linkou ukazatelů směru, pod nimiž jsou denní světla s technologií LED.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám