Hlavní obsah

Nissan Qashqai dostal nové prvky výbavy

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nissan pro svůj model Qashqai nově nabízí systém Start/Stop, který samočinně vypíná motor při stání, nový je i šedý lak a limitovaná edice I-Way. Zároveň došlo k plošnému snížení ceny za tento model o 65 000 korun.

Článek

Nissan přináší už druhou limitovanou edici s názvem I-Way. Ta standardně disponuje mj. zabudovaným navigačním a audio systémem, 18palcovými koly z lehkých slitin, má stříbrné střešní lyžiny a velké panoramatické střešní okno. Aktuální verze I-Way má navíc sadu vnějších chromovaných prvků a u kol je nyní dvoubarevné provedení - černá a stříbrná.

Novinkou je i systém samočinného vypnutí a startování motoru. Nevýhodou je, že tento systém je dostupný pouze u verze s benzínovou šestnáctistovkou. Díky této funkci se snížila spotřeba o pět procent.

Qashqai je nyní nově dostupný také v tmavě šedé metalické barvě karoserie. Stejnou má i Juke a supersportovní GT-R. Tuzemský importér navíc všechny verze Nissanu Qashqai zlevnil, a to o 65 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Související články

K Nissanu lákají studie Qashqai a Tone

Automobilka Nissan se na brněnském Autosalónu 2005 představuje v plné síle. Na její expozici v pavilónu G1 lákají především studie Qashqai a Tone. O pozornost...

Nissan Qashqai - česká premiéra

Automobil s nezvyklým jménem (čti kaškaj) nahradí jak Nissan Primeru, tak i Almeru Tino. A aby toho nebylo málo, snažil se qashqai ještě něco "utrhnout"...

Výběr článků

Načítám