Hlavní obsah

Tři studie Chevroletu na výběr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncern General Motors respektive značka Chevrolet představí na mezinárodním autosalonu v New Yorku (který otevře své brány ve středu 4. dubna) hned trojici konceptů minivozů. Mezi nimi se bude volit vítěz, který by se měl stát novým globálním minivozem.

Článek

Pokud se čtvrtého dubna podíváte na stránky www.vote4chevrolet.com, najdete zde trojici těchto "prcků" a budete moci pro jednoho z nich hlasovat. Ten, který vyhraje, se stane novým minivozem, jenž zaútočí na trhy po celém světě, tedy i na ten v ČR.

Jedním z nich (a zatím jediným představeným) je koncept Chevrolet Trax. Ten má zacíleno především na mladé zákazníky žijící v městských aglomeracích. Tomu je také uzpůsobena jak karoserie (dvoubarevné tónování oranžové by mělo zvednout náladu v šedivých špinavých centrech měst), tak i motor. Pohání ho malý zážehový motor o objemu jeden litr.

Národnost: korejská

Trojice konceptů vznikla v designerském studiu GM v jihokorejském Incheonu, což je jedno ze sítě 11 globálních designerských studií GM rozmístěných po celém světě. Prototypy sdílející globální architekturu minivozů GM demonstrují kreativitu, flexibilitu a inovativní myšlení týmu GM pracujícího v asijsko-pacifickém regionu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám