Hlavní obsah

Nový Chrysler Voyager bude rodilým Američanem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chrysler Voyager v Evropě končí. Nemluvíme o jeho prodejích, ale o výrobě. Po dlouhých šestnácti letech se tak přesunuje výroba ze Štýrského Hradce zpátky do USA. Magna Steyr tak přišla o jeden z nejdůležitějších výrobních produktů.

Článek

Rakouské firmě však stále zůstává výroba modelů Chrysler 300C, Jeep Cherokee a Commander.

Chrysler Voyager (prodávaný také jako Chrysler Town a Dodge Caravan) se v nové generaci vrátí do USA, a to pravděpodobně do jednoho ze závodů, které by musely být uzavřeny po omezení výrobního programu DaimlerChrysleru. Nejpravděpodobnější je nahrazení výroby neúspěšného Chrysleru Pacifica [celá zpráva]. V USA se budou produkovat i vozy určené pro Evropu.

Chrysler Voyager rekordmanem

Prodejní výsledky velkoprostorového vozu se jménem Voyager se mohou za ty roky klidně nazvat jako rekordní. Za celou dobu bylo prodáno více než 11 miliónů těchto automobilů. Nová generace nepřináší nic nového - tradiční tvary jsou spíš návratem ke klasice, zájemce by měl vůz lákat nejvíc na komfortní, variabilní a prostorný interiér. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám