Hlavní obsah

Tajemství zadních dvířek

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toto tajemství odhalili lidé již v dávném starověku - zadeček byl uctíván jako oblast výbušného a posvátného sexuálního ohně. Již tenkrát bylo známé, že žádné jiné místo nedokáže přivodit ženě i mužovi takovou rozkoš a tak hluboký erotický prožitek, jako právě anální erotika.

Článek

V dnešní době se díky překonávání zábran a nastupující přirozenosti v lidské sexualitě toto kouzelné místečko vrací opět do popředí. V okolí análního otvoru se nalézá velké množství nervového zakončení, díky němuž je tato oblast velice citlivá na pouhý dotek. Také proto při laskání či jiném erotickém dráždění těchto míst lze dosáhnout nesmírně silných erotických prožitků. Navíc při svírání svalů, které konečník obklopují, se aktivuje vyplavování sexuálních hormonů - ovlivňující samotný orgasmus.

Anální tunel u ženy se nachází v těsném sousedství tunelu vaginálního. Samotný svěrač je poté součástí citlivého systému tkáně klitorisu a G-bodu. Proto při dráždění těchto míst může žena prožít nový pocit naplnění až sexuální extáze...

I muži mají tuto oblast velice citlivou. Drážděním konečníku mohou navíc kontrolovat sílu vlastní ejakulace, což jim umožňuje prožít dříve nepoznané pocity a prožitky. Navíc odtud můžete mužovi stimulovat jeho G-bod čili prostatu.

Proč muže láká anální styk víc než vaginální?

Je to zejména dáno tím, že pro mnohé ženy je tento styk velkou neznámou a většinou se mu i tvrdě brání. I tady platí pravidlo - zakázané ovoce nejvíc chutná. Dále je to z důvodu toho, že anální otvor je mnohem užší a těsnější než vaginální otvor - tudíž u muže dochází k mnohem intenzivnějšímu vzrušení.

Co je dobré vědět
- V konečníku nedochází k automatickému zvlhčení sliznice, proto je zapotřebí používat lubrikační přípravky.
- Penis by měl být dokonale ztopořený.
- Než okusíte samotný anální styk, drážděte i ostatní oblasti - čím více budete vzrušená, tím vstřícnější a uvolněnější bude i váš anální otvor.
- Nespěchejte! Anální styk je pro mnoho žen nejlákavější, současně však nejsložitější a nejobtížnější. Musíte se naučit uvolnit svůj svěrač tak, aby do něj mohl penis lehce vstoupit. Pokud byste šli rovnou na věc - může dojít k bolestivému zranění. Proto buďte hodně trpěliví a postupujte velmi pomalu. Některým ženám může trvat týdny až měsíce, než se jejich svěrač opravdu uvolní.
- Při análním styku se musíte maximálně uvolnit. Nesmíte mít stažené svaly! Někdy vám může při uvolňování pomoci, když při styku začnete tlačit, jako byste se nutila na stolici.
- Nikdy nezapomínejte na dodržování základních hygienických zásad. Konečník by měl být před samotným stykem čistý a vyprázdněný.
-Pamatujte, že prsty, jazyky a penisy by nikdy neměly přecházet z konečníku přímo do pochvy - může to způsobit vaginální infekce.

Jak začít?

Nejprve citlivost svého zadečku vyzkoušejte tak, že si do roztažených půlek nechte proudit vodu ze sprchy.

Poté vyzkoušejte dráždění otvoru prsty, jazykem či náznaky samotného styku. Nejprve navlhčené prsty jemně zasunujte do vašeho konečníku a zlehka prozkoumávejte oblast uvnitř ... opakovaně vsouvejte a vysouvejte prst několik milimetrů až centimetrů ... poté vyzkoušejte lehké nárazy partnerova pyje na váš otvor ... atd.

První pokusy samotného styku by měly být prováděny v poloze - žena klečí a současně se opírá o podlahu či postel lokty nebo rukama. Muž sedí na "bobku" za ní a snaží se sladit úhel namířeného ztopořeného údu s úhlem, který zaujímá konečník partnerky.

Další doporučovaná poloha je následující: Posaďte se na hromadu polštářů nebo nižší stoličku, zakloňte se dozadu a opřete se rukama o podlahu. Muž si poklekne mezi vaše stehna a lehce vsune svůj pyj do vašeho konečníku. Je to velmi pohodlný úhel, sama můžete kontrolovat pohyby. Když už tuto polohu budete ovládat, můžete své nohy zdvihnout na jeho ramena. Vše tak  bude pro vás dva mnohem intenzívnější, krásnější a pestřejší.

Závěrem

Anální styk vzbuzuje u mnoha žen pohoršení či představu špinavého sexu. Samozřejmě nikdo vás do toho styku nesmí nutit. Hodně záleží na přístupu vašeho partnera. Pokud bude dostatečně trpělivý, zvolí ten správný způsob a použije dobrý lubrikant, může vám umožnt poznat tu nejnádhernější rozkoš.

Anketa

Vyzkoušeli jste již anální sex?
Ano, je úžasný.
49 %
Ano, ale byla to katastrofa.
10 %
Ne, a ani po tom netoužím.
20,4 %
Ne, ale zkusit by se mělo vše.
20,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 5264 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Při sexu se lidé mohou vážně zranit

I tak krásný akt, jako je sex může být velmi nebezpečný. Úrazy se stávají denně, nicméně o úrazech při sexu se buď vůbec nemluví a nebo naopak se šíří často...

Výběr článků

Načítám