Hlavní obsah

Luxusní prádlo dokáže s tělem zázraky

O ženě, o její náladě, o barvě pleti i stylu je prý moderní luxusní prádlo. Rafinovaně střižené a dokonale vytvarované je mnohdy víc než oděv, pod kterým se skrývá. Vybrat si z množství svůdných, sexy, romantických, extravagantních nebo i praktických modelů ovšem nebývá snadné.

Článek

"Moderní prádlo je každé prádlo, které ženě sedí, o kterém celý den neví. Je ráda, když ho ráno obléká, ne když ho večer svléká," řekla majitelka salonu Le Chaton Charmant Helena Konarovská. Prádlo podle ní musí perfektně padnout. Je ale také o emocích.

"Prádlo musí žena mít ráda. Profesionální služba se mnohdy mění v přátelství. Prádlo je totiž člověku velmi blízké," tvrdí žena, která je vyhledávaným poradcem módních přehlídek. Ve svém salonu nabízí modely spodního prádla vybraných světových značek, korzety rodinné francouzské firmy Cadolle i modely z dílny módní návrhářky Jany Berg.

Letošní trend je podle odbornice na prádlo o pastelech. "Na léto i na jaro to jsou všechny odstíny růžové, bleděmodré, zelené i oranžové. Jedna z pastelek většinou vynikne. Letos to bude oranžová se zelenou," předpovídá.

České ženy si s luxusním prádlem mnohdy neví rady. Orientovat se v rozsáhlé nabídce moderního trhu často nedokážou ani movité a úspěšné dámy. "Každá žena má svůj vkus. Někdy je ale dobré se zeptat odborníka. Dokonale ovládají svou profesi, ale prádlem se nikdy nezabývaly. Často ale stačí jen naznačit barvu a materiál," vysvětluje.

Není to ale jen problém žen, zdůrazňuje obchodnice. "Velkou vinu na tom nesou muži. Znají nové designy aut, vyznají se v pneumatikách či karoseriích, ale to, že mají krásnou ženu, která je jiná v růžové a jiná v temně rudé, nestačí postřehnout. Ženy přitom potřebují impulz. Když jej nedostanou, nemají motivaci," vysvětlila.

Investovat do krásy se vyplatí v každém věku

Investovat do krásy na svém těle se podle obchodnice vyplatí v každém věku. "S luxusním prádlem je to jako s trabantem a mercedesem. Existuje zlatý střed, tedy funkční prádlo pro každou ženu. Pak jde jen o správnou velikost. Mláďata mohou mít prádlo levnější. Mají krásná tělíčka a prsa tam, kde mají mít. Žena ve věku, která má kus života za sebou, odrodila děti a už nemusí obluzovat jenom vnady, ale i mozkem, by pak měla investovat víc. Krásné prádlo stojí spoustu peněz, ale vydrží dlouho a dokáže zázrak. Umí vytvarovat prsa, zadeček i boky. Vytváří pohodu a pocit, že žena může být opět obdivována," uvedla.

Šanci přivábit na krásné tvary má dnes prý každá žena. "Dávno už to není jen o tom, že všichni nosí šedou nebo zelenou. Je to o ženě, jakou nese náladu, jakou má barvu pleti, zda olivovou nebo smetanově bílou. Každá žena musí najít svůj styl. Ať se nedívá na trend, ať si vezme to, co jí sedí," uvedla odbornice na dámský luxus.

Reklama

Související články

Hitem letošního jara je bílá s černou

Po několika měsících zimy, mrazu a sněhu je tu opět jaro a s ním přichází i výměna šatníku. Co si do něj ale dát, aby byl člověk "in"? Nejvýraznějším trendem...

Módní trendy vznikají s dvouletým předstihem

Právě v těchto dnech představují módní návrháři a oděvní tvůrci po celém světě své kolekce na nadcházející sezónu. Přitom to, co se bude nosit, vědí...

Výběr článků

Načítám