Hlavní obsah

Módní peklo i ráj v podání celebrit

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opulentní událost, jakou předávání televizních cen Emmy Awards 2014 jistě je, se nikdy neobejde bez módních kritik. A to jak pozitivních, tak i negativních. Podívejte se na výběr toho nejlepšího, ale i nejhoršího, co vynesly známé hvězdy na červený koberec.

Foto: Profimedia.cz

Julia Robertsová na Emmy Awards 2014

Článek

Letošní rok ovládla jednoznačně červená barva. Smyslné rudé róby oblékly hvězdy jako Christina Hendricksová, modelka Heidi Klumová, v červené vypadala úchvatně i January Jonesová a božskou kombinaci růžové s ostře červenou předvedla Kaley Cuocová.

Foto: Profimedia.cz

Emmy Awards 2014

Uchvátila i oblíbená herečka Julia Robertsová, jež oblékla krátké šaty značky Ellie Saab s dlouhými rukávy, které byly posety třpytivými kameny.

Americká komička Sarah Kate Silvermanová oblékla jako jedna z mála šaty v netradiční, tmavě zelené barvě. Ačkoli mezi její nejčastější témata patří sexismus, Sarah zvolila velmi hluboký výstřih. Šaty pocházejí z dílny značky Marni.

Herečka Kerry Washingtonová vsadila na oranžovou a velký rozparek. Její róba značky Prada byla olemována stříbrnými pásky a zajímavá je také „výplň“ rozparku, taktéž blyštivá, ovšem v kontrastní tmavé barvě. I přesto, že se v modelu střídaly tři výrazné barvy, vypadal celek krásně.

Kerry nešlápla vedle ani s účesem, když zvolila přirozeně rozpuštěné vlasy, díky kterým výrazně omládla. Vyčesaný drdol by k tak složitému modelu dost možná nesedl.

Foto: Profimedia.cz

Emmy Awards 2014

Kate Walshová zazářila v kanárkově žluté róbě od návrhářky Stephane Rolland. Složité šaty s výrazným kanýrem u pasu, doplněné diamantovými šperky, se doopravdy povedly a hereččina silueta tak připomínala pohádkovou mořskou pannu. Vnitřek kanýru byl poset blyštivými kamínky, které se v záři reflektorů výrazně třpytily.

Ani ostatní dámy se ale nenechaly zahanbit. Nádhernou róbu v námořnické modři vyvedenou v krajce vynesla americká herečka Mayim Bialiková. Ačkoli je ženštější postavy než její výrazně štíhlejší kolegyně, róba dokonale kopírovala její křivky a krásně ladila s tmavými vlasy a světlou pokožkou.

Zato režisérce a herečce Leně Dunhamové se směje celý svět. Bohužel totiž zvolila na slavnostní večer tak trochu nešikovnou róbu. To by nevadilo, kdyby jí šaty lichotily, ovšem v tomto případě to bylo přesně naopak, a krátkovlasá blondýnka korpulentnější postavy tak šlápla hodně vedle.

Řasená sukně postupně barvená od růžové až do červena jí bohužel nelichotila a Lena outfit ještě zhoršila saténovou košilkou, která jí neseděla a nevzhledně se jí na těle krabatila.

Foto: Profimedia.cz

Emmy Awards 2014

Nechyběla ani přehlídka krásných účesů. Z fotek je patrné, že je pryč doba složitých vyčesaných drdolů – hraje se spíše na přirozenost. Nedbale učesané, nízko posazené drdůlky nebo něžně navlněné vlasy zkrocené čelenkou a mnoho dalších, relativně běžných účesů, které se hodí i na denní nošení.

Foto: Profimedia.cz

Taylor Schillingová

Foto: Profimedia.cz

Hayden Panettiereová

Foto: Profimedia.cz

Kelly Osbourneová

Foto: Profimedia.cz

Teyonah Parrisová musela zkrotit své černoššké kadeře do vysoce posazeného drdolu.

Foto: Profimedia.cz

Laura Preponová

Reklama

Výběr článků

Načítám