Hlavní obsah

U slavnostních rób z udílení Oscarů dominovaly kovové odlesky

Na červeném koberci 85. ročníku předávání prestižních amerických filmových cen Oscar byly k vidění elegantní robustní róby, ale i velmi provokativní koktejlky. Asi největší úspěch se svými šaty sklidily herečky Jennifer Lawrencová či Jennifer Anistonová.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Hollywoodské hvězdy se předvedly na červeném koberciVideo: Reuters

 
Článek

Slavný návrhář Giorgio Armani oblékl na oscarový večer hned tři herečky nominované za nejlepší výkon v hlavní roli - Jessicu Chastainovou z filmu 30 minut po půlnoci, Naomi Wattsovou, hvězdu snímku Nic nás nerozdělí, a nejmladší nominovanou v historii Oscarů devítiletou Quvenzhané Wallisovou, hrdinku filmu Divoká stvoření jižních krajin.

Foto: Reuters

Naomi Wattsová

Chastainová se objevila v přiléhavých dlouhých měděných šatech bez ramínek. S červenou rtěnkou a diamantovými náušnicemi vypadala jako filmová hvězda ze staré doby, poznamenala agentura AP. "Vybrala jsem si ten model, protože to pro mě byl návrat do starého Hollywoodu," řekla herečka. Její róba je podle ní v duchu slavného vystoupení Marilyn Monroe, při kterém blondýnka zpívala prezidentu Johnovi F. Kennedymu narozeninovou píseň Happy Birthday To You v roce 1962.

Foto: Reuters

Jennifer Lawrencová

Jennifer Lawrencová, nominovaná za hlavní roli ve filmu Terapie láskou, se podle očekávání objevila v šatech od Diora. Její šaty byly bílé, bez ramínek a se zajímavě tvarovanou tuhou sukní.

Amy Adamsová čekala na naplnění nominace za vedlejší ženskou roli ve filmu Mistr v šedobéžových nadýchaných šatech od původem dominikánského návrháře Oscara de la Renty. Renée Zellwegerová a Catherine Zeta Jonesová přišly ve zlatém. Klasickou a nepostradatelnou červenou na letošním předávání zastoupila Jennifer Anistonová v princeznovských šatech bez ramínek od Valentina.

Foto: Reuters

Jennifer Anistonová a její šaty od Valentina

U mužů, kteří tradičně chodí na Oscary v černém obleku, je letos oblíbeným doplňkem bradka. S dlouhým vousem přišli George Clooney, Bradley Cooper, Ben Affleck, Tommy Lee Jones a další.

Foto: Reuters

Zoe Saldana

Foto: Reuters

Salma Hayeková

Foto: Reuters

Paula Pattonová

Foto: Reuters

Norah Jonesová

Foto: Reuters

Nicol Kidmanová

Foto: Reuters

Natalie Portmanová

Foto: Reuters

Naomi Campbellová

Foto: Reuters

Hilary Swanková

Foto: Reuters

Adele

Foto: Reuters

Marisa Tomeiová

Foto: Reuters

Jennifer Hudsonová

Foto: Reuters

Heidy Klumová

Foto: Reuters

Halle Berryová

Foto: Reuters

Diane Krugerová

Foto: Reuters

Britney Spearsová

Foto: Reuters

Anne Hathawayová

Foto: Reuters

Kristen Stewart

Reklama

Související témata:

Související články

Oscara za nejlepší film získal thriller Argo

V americkém Los Angeles rozdali v noci na pondělí prestižní filmové ceny Oscar. Sošku za nejlepší film roku si odnesl thriller Argo režiséra Bena Afflecka. Má...

Výběr článků

Načítám