Hlavní obsah

Oslňte na silvestrovském večírku, pomůže kovový lesk, flitry a výrazné líčení

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oslavy nového roku kolikrát neberou konce. Každopádně se tato velkolepá událost jen málokdy obejde bez stylové a tematické párty. Pokud se na takovou chystáte, rozhodně byste, milé dámy, neměly podcenit přípravu outfitu. A vzhledem k tomu, že v letošní večírkové sezóně hrají prim flitry a flitrované doplňky, nebojte se je vyzkoušet.

Foto: Archiv firem

Oblékněte se na silvestrovskou párty stylově. Psaníčko šampaňské, Asos. Šaty s koženým dekoltem, Zoot, 1099 Kč. Kožená bunda, Lindex, 1499 Kč. Fialové boty poseté flitry, Answear, 669 Kč.

Článek

Oslavte příchod roku 2015 stylově. Nebojte se obout do vysokých podpatků, zvyšují totiž nejenom sebevědomí, ale mají velký vliv i na ženský sexappeal.

A to, pokud se chystáte do nového roku vstoupit s novým mužem, může být rozhodně jen výhodou.

Flitry, kam se podíváš

Obdivujete kuráž některých žen a na firemních akcích nebo večírcích okukujete krásně se třpytící šaty, boty, saka či kabelky, a doufáte, že na ně jednou přijde vhodná chvíle?

Silvestrovská oslava si o takový outfit rozhodně říká, tak se nebojte a zapátrejte v hloubi svého šatníku. Oslňte jako hollywoodská hvězda v záři reflektorů, ve stylových a nepřehlédnutelných flitrech.

Foto: Archiv firem

Náhrdelník, s.Oliver, 649 Kč. Lodičky a kalhoty s flitry, Topshop, info o ceně v obchodě. Bílá řasená košile, Lindex, 999 Kč.

Nesmrtelná elegance

Pokud se necítíte na přehnanou extravaganci a outfit ve flitrech, vsaďte pouze na slavnostní barvy. K dokonalosti pak pomůže souhra červené, zlaté a černé barvy, která z každého outfitu dokáže vykřesat maximum a působí luxusně.

Zlatou s černou a červenou ale kombinujte opatrně, aby oděv nevypadal jako od cirkusu. Zvolte malou kabelku s cvočky a nehty nalakujte zlatým, třpytivým lakem, který je pro tuto slavnostní příležitost jako dělaný.

Foto: Archiv firem

Červené lodičky, DKNY, info o ceně v obchodě. Zlatý lak, Avon, 149 Kč. Sako, s.Oliver, 3999 Kč. Malá party kabelka, DKNY, info o ceně v obchodě. Overal se zlatými detaily, Orsay, info o ceně v obchodě.

Nezbytnosti do kabelky

Ve flitrovém zlatém psaníčku by vám určitě neměli chybět kosmetičtí pomocníci, díky kterým se silvestrovská oslava stane nezapomenutelnou. Nebojte se nehty nalakovat křiklavě rudou, švestkovou nebo borůvkově třpytkatou barvou. Oči zahalte do pěnových stínů v kovovém lesku, a pomocí kajalové tužky vykouzlete svůdné kouřové líčení.

Tip: Nezapomeňte při výrazném tmavém líčení očí vždy důkladně zvýraznit oční koutek. Skvěle poslouží jakékoliv sypké stíny ve zlaté, sněhobílé nebo šedé barvě. Oči budou vypadat více rozzářeně a živě.

Foto: Archiv firem

Salon Manicure,Sally Hansen, xx Kč. Fialový lak NYC Crystal Couture, xx Kč. Kajalová oční linka, Dermacol, 149 Kč. Pěnové oční stíny s měsíčním třpytem, Dermacol, 149 Kč. Rudá rtěnka, H&M, 149 Kč. Gelový lak, Sally Hansen, xx Kč. Zlaté psaníčko, H&M, 399

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám