Hlavní obsah

Auto za sebou vleklo policistu, ten se udeřil o zem a zemřel

Novinky, zpe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šanghaj

Bezpečnostní kamery na jedné ze šanghajských tříd zaznamenaly, jak auto během jízdy několik sekund vleklo policistu, který následně spadl a narazil hlavou o zem. Muž, kterému se má za měsíc narodit dítě, následkům zranění podlehl. V pátek o tom informovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič za sebou táhl policistu, až spadl a zemřelVideo: Reuters

 
Článek

Čínský policista Mao Šeng-čchüan zastavil na křižovatce červený vůz BMW, který chtěl zahnout vlevo, ale přitom nejel v odbočovacím pruhu. Vyzval tedy řidiče, aby pokračoval v jízdě rovně.

Když se na semaforu rozsvítila zelená, BMW ujelo pár metrů a chtělo zase odbočit doleva. Policista ho opět zastavil a řidič po něm chtěl, aby mu dovolil odbočit vlevo. Tem mu to však nedovolil a pobídl ho, aby pokračoval v jízdě rovně.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Auto najednou nečekaně zrychlilo a i přes zákaz začalo odbočovat. Policista se jedoucího auta chytil, řidič však v jízdě pokračoval. Šanghajský strážník se neudržel, během několika sekund spadl na silnici a prudce narazil hlavou o zem.

Za měsíc se měl stát otcem

Ihned po incidentu byl převezen do nemocnice, kde však na následky těžkého poranění mozku podlehl. Agentura Reuters informovala o tom, že manželka policisty je těhotná a za měsíc se jí má narodit dítě.

„Myslel jsem, že si mě vyhlídl a dělal mi to naschvál. V životě bych nechtěl nikoho zranit. Vůbec jsem si neuvědomil, jaké to může mít následky,“ řekl řidič automobilu Sun Chao-ťie, který je obviněn z úmyslného napadení.

Reklama

Výběr článků

Načítám