Hlavní obsah

Mladý Kim má prý plastiku obličeje, aby se podobal zakladateli dynastie

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soul

Předpokládaný nástupce a syn severokorejského vůdce Kim Čong-ila podstoupil plastickou operaci, aby se co nejvíce podobal zakladateli stalinistického režimu KLDR, svému dědovi Kim Ir-senovi. Po zveřejnění oficiálních fotografií 27letého Kim Čong-una na nedávném sjezdu vládnoucí garnitury to uvedla jihokorejská média.

Foto: Profimedia.cz

Oficiální podobizna mladého Kim Ir-sena (vlevo) a jeho nástupce v druhé generaci Kim Čong-un

Článek

Na snímcích z minulého týdne je buclatý a nervózně vyhlížející mladý muž v první řadě plné posluchárny, jenž byl právě jmenován místopředsedou ústředního armádního výboru a čtyřhvězdičkovým generálem. Velmi se podobá mladému Kim Ir-senovi: má stejné plné tváře, dvojitou bradu a zakřivení koutků úst směrem dolů. Rovněž údajně upřednostňuje vlasy krátce střižené na bocích a nahoře sčesané dozadu.

Zveřejněné záběry a fotografie ostře kontrastují s dřívějšími, na nichž se nejmladší Kim svému dědovi nijak zvlášť nepodobá.

Jihokorejská média spekulují, že Kim Čong-un podstoupil plastickou operaci, která měla zajistit jeho oblibu u veřejnosti. Nedělník Džung-ang ilbo uvedl, že tajně hovořil s třemi lidmi v KLDR, kteří potvrdili, že se o chirurgické úpravě obličeje spekuluje i v Kimově zemi.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám