Hlavní obsah

Lékař si před operací vyfotil pacienta s nožem v hrudníku a fotku vystavil na internetu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotografie 56letého pacienta s probodnutým hrudníkem, kterou vystavil na svém facebookovém profilu srbský lékař Edin Mutevelić, vzbudila pozdvižení. Server blic.rs ve čtvrtek uvedl, že lékař si takto vyfotil svého pacienta předtím, než jej operoval a zachránil mu život.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Kromě fotky doktor zveřejnil i video, na kterém je slyšet, jak se probodnutého snažil udržet při vědomí. Po operaci, která zachránila muži život, Mutevelić dokonce na Facebooku zodpověděl několik dotazů. Například prozradil, že se pacient bodl sám – chtěl tak spáchat sebevraždu po prudké hádce s manželkou.

Doktor také řekl, proč fotky na Facebook dal. „Už mám dost holých zadků, selfies ze záchodu nebo vyšpulených úst. I tohle patří na ‚Fejs‘, vždyť je to skutečný život v Srbsku,“ prohlásil lékař zvaný Dido.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Chirurg s pověstí jednoho z nejlepších odborníků v kraji chtěl také upozornit na to, v jakých podmínkách musí pracovat. Fotky rozhodně nesmaže, k jejich zveřejnění mu prý navíc dal souhlas sám pacient. O tom, jestli se Mutevelić za svůj čin dočkal od nadřízených nějakého pokárání nebo trestu, se srbská média nezmiňují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám